Saturday, September 25, 2010

NUMPAK OPO MANGGAT NENG KAMPUS

Masih santer terdengar keluhan perpindahan suatu kampus dari bawah menuju atas kota. Hal ini juga berimbas pada Iwk dan Owk. Nggo sareng-sareng wae disimak piye critane.

IWK: Wah KAYI… , nek ngene terus JETE NGAMU IEM ki.

OWK: Lha nopo iwk kok IEM?

IWK: Kon ora IEM piye, ben mangkat keno macet terus owk. Ora isuk ora sore podo wae. Yowes JETE IEM nggo tuku bensin tok.

OWK: Oooo dadi kuwi seng marai duitmu dadi entek? Kudune MODE NGIJO moco situasi to. Numpak opo ben rak keno macet.

IWK: Lha numpak opo? Numpak motor?

OWK: Lha nek numpak motor opo kowe rak wedi bane bocor?

IWK: Hmm.. nek numpak mobil?

OWK: opo kowe rak gilo nek seng neng njero do ngupil?

IWK: Pak getek?

OWK: Ora wedi nek kecathek?

IWK: Pak becak?

OWK: Mesti wong liyo bakal mencak-mencak

IWK: Pak prau?

OWK: Lha nek rak ono seng nggugu?

IWK: Pak pesawat?

OWK: Yo nek kowe gelem disawat

IWK: Pak sepur?

OWK: Minim wonge kudu selikur

IWK: Pakjisung? *rodo manggel

OWK: Siap-siap wae dipasung alex ferguson

IWK: Pak belas? *rodo jenggel

OWK: Wah malah do nggeblas

IWK: (mikir rodo suwi ) PAK TAI !!! *emosi

OWK: wah.. lha kuwi ger makneroh juosh!!!. Mambu sitik rak po,kan manut banyu kali, malah tekan ndi ndi.

Begitulah akhir dari crita ini dan bisa dijadikan solusi bila g mau terkena macet,numpaklah….

SALAM GER MAKNEROH JUOSH!!!


___àKAMUS OF THE DAYß___

KAYIIII = MATI

JETE = DUIT

NGAMU = AKU

IEM = ENTEK

MODE = KOWE

NGIJO = ISO

Friday, September 3, 2010

Nggon panganan murah semarang

Deoholic Semarang

Jl. Pleburan Barat No.38A
at Pleburan Barat St
semarang, indonesia, 50514
62248456984

pas nggo kw seng rodo sali-sali, yo minimal sangu 10rb lah, nek kurang seko kuwi yo intuk, intuk kepruk maksude.

VIP Cafe, Lounge & Karaoke

Jl Singosari Raya No. 10
Semarang, Central Java

pas nggo kw seng rodo sali-sali, yo minimal sangu 10rb lah, nek kurang seko kuwi yo intuk, intuk kepruk maksude.

SS Spesial Sambal Sompok

Jalan Sompok
Semarang, Indonesia

pas nggo kw seng rodo sali-sali, yo minimal sangu 10rb lah, nek kurang seko kuwi yo intuk, intuk kepruk maksude.

Ayam Goreng Lombok Idjo

Jalan Gajah Mada No. 158
Semarang, Indonesia, 50135
02470692312

pas nggo kw seng rodo sali-sali, yo minimal sangu 15rb lah, nek kurang seko kuwi yo intuk, intuk kepruk maksude. soale sak porsi 12rb.

Kucingan Pak Di (mendoan bakar)

Jl. Menoreh Raya Sampangan
Sampangan
Semarang, Indonesia

pas nggo kw seng jek kere hore. trimo sangu 10rb wetengmu iso njebleng

I-cos cafe

Jl. Ngesrep timur 7/58b
Tembalang
Semarang, Indonesia

pas nggo kw seng rodo sali-sali, yo minimal sangu 10rb lah, nek kurang seko kuwi yo intuk, intuk kepruk maksude.

Ayam Goreng Mbak Lastri

Jl. Sriwijaya dekat Yahoo warnet
Semarang, Indonesia

warung ki lumayan murah owk. gowo 10rb wes warek.



SENG NDUWE REFERENSI PANGANAN MURAH LIYANE KOMEN NENG NGISOR KI YO...
GERMAKNEROH JUOSH!!!